ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ

«Διαδικασία Ηλεκτρονικής Διακίνησης Βεβαίωσης/Υπεύθυνης Δήλωσης για τη Πέργαμο.»

Κατηγορίες Βιβλιοθήκη της Σχολής Επιστημών της Αγωγής

1. Ο/Η φοιτητής/τρια κατεβάζει το έντυπο της Βεβαίωσης/Υπεύθυνης Δήλωσης της Περγάμου από τον ιστότοπο του Τμήματός του ή ζητάει να του το στείλει η Γραμματεία του με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

2. Συμπληρώνει τα σχετικά στοιχεία της Βεβαίωσης/Υπεύθυνης Δήλωσης και υπογράφει τη Βεβαίωση.

3. Στέλνει το αρχείο της Βεβαίωσης σε μορφή .jpeg (φωτογραφίας) στο email του/της υπεύθυνου της Γραμματείας του Τμήματός του για τη Πέργαμο με το κινητό του τηλέφωνο ή με όποιο ηλεκτρονικό μέσω τον διευκολύνει.

4. Ο/Η υπεύθυνος Γραμματείας για την Πέργαμο εκτυπώνει τη Βεβαίωση, τη σφραγίζει και την υπογράφει. Στη συνέχεια σκανάρει ή φωτογραφίζει την υπογεγραμμένη Βεβαίωση, τη στέλνει ηλεκτρονικά στη Βιβλιοθήκη της Σχολής και ο ενδιαφερόμενος/η φοιτητής/τρια ενημερώνεται ότι μπορεί να ανεβάσει την εργασία του στο ηλεκτρονικό αποθετήριο της Περγάμου.

5. Η διαδικασία ελέγχου και έγκρισης της αναρτημένης εργασίας γίνεται από τη Βιβλιοθήκη της Σχολής χωρίς τη φυσική παρουσία του φοιτητή/τριας στη Βιβλιοθήκη.

Σημείωση : Στην περίπτωση που ο φοιτητής/τρια οφείλει να επιστρέψει βιβλία τα οποία έχει δανειστεί από τη Βιβλιοθήκη, η Βιβλιοθήκη θα τον ενημερώνει ηλεκτρονικά για τον τρόπο επιστροφής των δανεισμένων βιβλίων πριν την διαδικασία της έγκρισης της εργασίας του.

Πληροφορίες email: edc(at)lib.uoa.gr

Ελένη Χριστοδούλου, τηλ. 210 368 9603

Ελένη Κωστακοπούλου, τηλ. 210 368 9605

Ειρήνη Θάνου, τηλ. 210 368 9602