ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ 25/05/2021

Κατηγορίες Βιβλιοθήκη της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών

Από την Τρίτη 25/05/2021 μέχρι νεωτέρας, λόγω των εκτάκτων συνθηκών που επικρατούν και μετά την ανακοίνωση της ΚΥΑ (ΦΕΚ 22/05/2021 τχ. 2ο αρ. φύλλου 2141) η  βιβλιοθήκη θα είναι ανοιχτή για το κοινό 8.00 -15.30 και η λειτουργία της τροποποιείται ως εξής:

  • ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ: η λειτουργία του αναγνωστηρίου αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας.

Πιο συγκεκριμένα:

ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΕ-ΔΟΕ: επικοινωνείτε τηλεφωνικά  ( (+30) 210 368 8023-25, (+30) 210 368 8086) ή μέσω e-mail (oikonepist@lib.uoa.gr) με τη βιβλιοθήκη.

ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΔΔ-ΕΜΜΕ-ΤΣΣΑΣ-ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ:

  • ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ: Απαραίτητη προϋπόθεση για το δανεισμό  είναι η  εγγραφή μέλους. Την αίτηση θα τη βρείτε στην ενότητα ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ στην ιστοσελίδα της βιβλιοθήκης http://econpol.lib.uoa.gr/. Τη συμπληρώνετε και τη στέλνετε σε ένα από τα παρακάτω mail. Για τα τμήματα ΠΕΔΔ, ΕΜΜΕ, ΤΣΣΑΣ, Κοινωνιολογίας pepistdimd@lib.uoa.gr, epikmme@lib.uoa.gr, tourkiko@lib.uoa.gr. 
  • ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΕΤΩΝ (ν+2): Οι παλαιοί φοιτητές (ν+2) για να κάνουν εγγραφή μέλους θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση φοίτησης από τη Γραμματεία του Τμήματός τους.
  • ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ: Όποιος επιθυμεί να δανειστεί βιβλία αναζητά τους τίτλους στον κατάλογο της βιβλιοθήκης OPAC. Υποβάλλει το αίτημά του (τίτλους βιβλίων και ταξιθετικούς αριθμούς)  στη φόρμα δανεισμού.  Για την παραλαβή των βιβλίων ειδοποιείται από τη βιβλιοθήκη με email ότι το αίτημά του διεκπεραιώθηκε.
  • ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ: Είναι δανεισμός με επιστροφή των βιβλίων αυθημερόν για τους εξωτερικούς χρήστες που δεν έχουν δικαίωμα δανεισμού. Υποβάλλετε φόρμα ημερήσιου δανεισμού.
  • ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΔΑΝΕΙΣΜΟΥ: Δανεισμός βιβλίων, που δεν υπάρχουν στη βιβλιοθήκη μας, από βιβλιοθήκες άλλων Πανεπιστημίων που συμμετέχουν στο διαδανεισμό. Υποβάλλετε φόρμα διαδανεισμού.

Υποχρεωτική χρήση μάσκας και απολύμανση χεριών κατά την παράδοση και παραλαβή υλικού στην είσοδο της Βιβλιοθήκης.