ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ

Πλήρης επαναλειτουργία της βιβλιοθήκης της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών από Δευτέρα 1/11/2021

Κατηγορίες Βιβλιοθήκη της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών

Η βιβλιοθήκη της Σχολής Ο.Π.Ε.  από τη Δευτέρα 1/11/2021 επανέρχεται σε πλήρη λειτουργία, λαμβάνοντας παράλληλα όλα τα απαραίτητα μέτρα  προστασίας τόσο για το κοινό, όσο και για το προσωπικό.

Συγκεκριμένα:

Ωράριο: Το ωράριο λειτουργίας για το κοινό  είναι  Δευτέρα -  Πέμπτη 9:00 – 19:30, Παρασκευή,  9:00-16:00.

Προϋποθέσεις για την είσοδο του κοινού στο χώρο της βιβλιοθήκης: Οι χρήστες της βιβλιοθήκης καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στη βιβλιοθήκη θα πρέπει να φορούν τη μάσκα προστασίας και να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ τους. Στην είσοδο του κτηρίου  εφόσον ζητηθεί επιδεικνύουν το απαραίτητο πιστοποιητικό (εμβολιασμού, rapid test ή νόσησης).

Αναγνωστήριο: η χρήση του αναγνωστηρίου είναι ελεύθερη χωρίς ραντεβού.

Βιβλιοστάσια: Η αναζήτηση του υλικού στα βιβλιοστάσια γίνεται από τους χρήστες και όπου παραστεί ανάγκη  γίνεται με τη βοήθεια του προσωπικού.

Εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση: Συνεχίζεται η εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση με όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και πηγές πληροφόρησης που διαθέτει η  βιβλιοθήκη.

Πέργαμος: Η διαδικασία κατάθεσης εγγράφων της Περγάμου συνεχίζει να διεκπεραιώνεται ηλεκτρονικά, χωρίς  να είναι απαραίτητη η προσέλευση του φοιτητή στη βιβλιοθήκη.