ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ

Τροποποίηση διαδικασιών από τη Βιβλιοθήκη της Σχολής Θετικών Επιστημών

Κατηγορίες Βιβλιοθήκη Σχολής Θετικών Επιστημών

σας ενημερώνουμε ότι έχουν τροποποιηθεί κάποιες από τις διαδικασίες μας, προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες του αναγνωστικού μας κοινού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αγαπητοί χρήστες,

κατά την τρέχουσα περίοδο, όπου αναγκαστικά δε γίνεται εξυπηρέτηση κοινού από τη Βιβλιοθήκη ΣΘΕ, σας ενημερώνουμε ότι έχουν τροποποιηθεί κάποιες από τις διαδικασίες μας, προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αναφορικά με τις ορκωμοσίες:

Έχουν τροποποιηθεί οι διαδικασίες για τις ορκωμοσίες, προκειμένου να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε εγκαίρως όλους τους χρήστες μας, οι οποίοι πρόκειται να ορκιστούν.

Συγκεκριμένα, οι προπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να αποστέλλουν αίτημα για έκδοση βεβαίωσης μη οφειλής βιβλίων, είτε ή οι ίδιοι είτε μέσω της Γραμματείας τους, στο email: sci@lib.uoa.gr.

Θα πρέπει να αναφέρονται το ονοματεπώνυμο, το πατρώνυμο, το Τμήμα φοίτησης και ο αριθμός μητρώου του κάθε φοιτητή.

Η παραπάνω διαδικασία ισχύει και για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές / υποψήφιους διδάκτορες του Τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, καθώς η διαχείριση των εργασιών που αναρτώνται στην ΠΕΡΓΑΜΟ, είναι στην ευθύνη της Γραμματείας του εν λόγω Τμήματος.

Για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές/υποψήφιους διδάκτορες/προπτυχιακούς φοιτητές Σχολών της ΣΘΕ, οι οποίοι καταθέτουν εργασία στην ΠΕΡΓΑΜΟ, η Γραμματεία του κάθε Τμήματος θα μας αποστέλλει τα στοιχεία του φοιτητή (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, αρ. μητρώου, τίτλος εργασίας, και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας), βεβαιώνοντας ταυτόχρονα ότι η εργασία είναι εγκεκριμένη και βαθμολογημένη.

Το έντυπο που οι φοιτητές υποχρεούνται να συμπληρώσουν εις διπλούν, θα σκανάρεται και θα αποστέλλεται στο στο email: sci@lib.uoa.gr, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία. Όταν επανέλθει η Βιβλιοθήκη στην κανονική της λειτουργία, αυτά τα έντυπα θα πρέπει να προσκομιστούν στη Γραμματεία της Βιβλιοθήκης.

Σε περίπτωση που κάποιος/-α φοιτητής/-τρια που πρόκειται να ορκιστεί χρωστάει βιβλία στην Βιβλιοθήκη, η επιστροφή μπορεί να γίνεται μέσω κούριερ στην παρακάτω διεύθυνση: Βιβλιοθήκη της Σχολής Θετικών Επιστημών, Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, 15784

 

Αναφορικά με τους δανεισμούς:

Η ημερομηνία επιστροφής όλων των τεκμηρίων, μεταφέρεται αυτόματα για την ημέρα κατά την οποία θα λήξουν τα ισχύοντα μέτρα.

 

Αναφορικά με τις με τις επιστροφές του ΕΥΔΟΞΟΥ,

και τις νέες δηλώσεις μαθημάτων έχει γίνει σχετικό ερώτημα από τη Διεύθυνση Βιβλιοθήκης στο Γραφείο Αρωγής του ΕΥΔΟΞΟΥ. Θα υπάρξει περαιτέρω ανακοίνωση όταν υπάρξει απάντηση.

Επιπλέον, ερώτημα έχει γίνει και για το τι προβλέπεται σχετικά με τις περιπτώσεις των φοιτητών/τριών που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών, δεν δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα και σε κανονικές συνθήκες εξυπηρετούνται από το σύστημα δανεισμού των Βιβλιοθηκών.

 

Αναφορικά με το διαδανεισμό βιβλίων και άρθρων περιοδικών

Αναστέλλονται όλες οι διαδικασίες καθώς απαιτείται  η φυσική παρουσία του χρήστη για την διεκπεραίωση.

 

Τρόποι επικοινωνίας:

Email: sci@lib.uoa.gr

Τηλέφωνο: 210 727 6519  (ώρες κοινού 8.30 -15.00)

Live chat: στο site της Βιβλιοθήκης http://sci.lib.uoa.gr/      (ώρες κοινού 8.30 -15.00)

Facebook: www.facebook.com/uoa.libraryoftheschoolofsciences/