Διαδικασία απόθεσης εργασιών στο Ιδρυματικό Αποθετήριο ''ΠΕΡΓΑΜΟΣ'' και αποστολής βεβαίωσης κατά τη διάρκεια αναστολής λειτουργίας της Βι

Κατηγορίες Βιβλιοθήκη της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών
  1. Μετά την έγκριση και βαθμολόγηση της εργασίας, οι φοιτητές οφείλουν να την καταχωρήσουν (υποχρεωτικά σε μορφή pdf ) στο Ιδρυματικό Αποθετήριο "ΠΕΡΓΑΜΟΣ",  συμπληρώνοντας υποχρεωτικά όλα τα πεδία του Απογραφικού Δελτίου, σύμφωνα με τις οδηγίες συμπλήρωσης του απογραφικού δελτίου κατάθεσης.

  2. Η βιβλιοθήκη εγκρίνει τη σωστή ανάρτηση της εργασίας και ενημερώνει το φοιτητή ηλεκτρονικά.

  3. Το έντυπο καταχώρησης στο ψηφιακό αποθετήριο "ΠΕΡΓΑΜΟΣ" (με το λογότυπο του αντίστοιχου Τμήματος που ανήκει ο φοιτητής), που βρίσκεται στα χρήσιμα έγγραφα στην "ΠΕΡΓΑΜΟ" στο site της βιβλιοθήκης, συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο στέλνεται ηλεκτρονικά στη Γραμματεία του Τμήματος που ανήκει ο φοιτητής.

  4. Η Γραμματεία αφού το υπογράψει και το σφραγίσει το στέλνει ηλεκτρονικά στη βιβλιοθήκη.

  5. Η βιβλιοθήκη πραγματοποιεί έλεγχο για τυχόν οφειλές βιβλίων, σφραγίζει το έντυπο και το επιστρέφει ηλεκτρονικά στη Γραμματεία για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

 

ΣΗΜ. Στην περίπτωση που ο φοιτητής δεν έχει επιστρέψει δανεισμένα βιβλία στη βιβλιοθήκη επικοινωνεί με το προσωπικό στα τηλέφωνα 2103689533 (Βιβλιοθήκη τμημάτων ΠΕΔΔ, ΕΜΜΕ, ΤΣΣΑΣ και Κοινωνιολογίας) και 210 368 8023-25 (Βιβλιοθήκη Οικονομικών Επιστημών) για τη διευθέτηση του τρόπου επιστροφής των βιβλίων.