Λειτουργία του Σπουδαστηρίου Οδοντιατρικής από τη Δευτέρα 01/11/2021

Κατηγορίες Βιβλιοθήκη Επιστημών Υγείας

Το Σπουδαστήριο της Οδοντιατρικής Σχολής επανέρχεται σε πλήρη λειτουργία τη Δευτέρα 01/11/2021, τηρώντας τα μέτρα προστασίας που ανακοινώνονται ανά διαστήματα.

Το ωράριο λειτουργίας για το κοινό  είναι  Δευτέρα -  Πέμπτη 9:00 – 17:00, Παρασκευή  9:00-15:00.

Ισχύουν οι ακόλουθες προϋποθέσεις για την είσοδο του κοινού στο χώρο του Σπουδαστηρίου: Οι χρήστες, καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στο Σπουδαστήριο θα πρέπει να φορούν τη μάσκα προστασίας,να κάνουν χρήση αντισηπτικών διαλυμάτων και να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ τους. Η είσοδος επιτρέπεται,  εφόσον ζητηθεί στην είσοδο του κτιρίου, με την επίδειξη του απαραίτητου πιστοποιητικού (εμβολιασμού, rapid test ή νόσησης).

Αναγνωστήριο: η χρήση του Αναγνωστηρίου είναι ελεύθερη χωρίς ραντεβού στις προκαθορισμένες θέσεις.

Δανεισμός: Ο δανεισμός είναι ελεύθερος χωρίς ραντεβού, τις ώρες εξυπηρέτησης του κοινού. Οι χρήστες μπορούν να αναζητούν βιβλιογραφία στον ανοιχτό δημόσιο κατάλογο (OPAC). Εδώ θα βρείτε έναν σύντομο οδηγό αναζήτησης βιβλιογραφίας που θα σας βοηθήσει στην αποτελεσματικότερη αναζήτηση υλικού.

Διανομή Ευδόξου – Επιστροφές Ευδόξου: Οι ώρες λειτουργίας της υπηρεσίας θα είναι Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 – 15:00.

Πέργαμος: Η διαδικασία κατάθεσης εγγράφων της Περγάμου επανέρχεται με φυσική παρουσία στο Σπουδαστήριο, ελεύθερα στις ώρες εξυπηρέτησης του κοινού.

Εγγραφή νέων μελών: Τα μέλη που επιθυμούν να εγγραφούν στο Σπουδαστήριο,  συμπληρώνουν την αίτηση εγγραφής μέλους και την αποστέλλουν ηλεκτρονικά μαζί με φωτογραφία της ακαδημαϊκής τους ταυτότητας (φοιτητικό πάσο) και από τις  δύο (2) όψεις, στο email του Σπουδαστηρίου: odontiatriki(at)lib.uoa.gr

 

Βιβλιοστάσια: Η αναζήτηση του υλικού στα βιβλιοστάσια γίνεται από τους χρήστες και όπου παραστεί ανάγκη με την απαραίτητη βοήθεια του προσωπικού.

Εργαστήριο Υπολογιστών: Η είσοδος είναι ελεύθερη, στους διαθέσιμους σταθμούς εργασίας. Δεν θα επιτρέπεται η παρουσία επιπλέον επισκεπτών.

Εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση: Συνεχίζεται η εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση με όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και πηγές πληροφόρησης που διαθέτει το Σπουδαστήριο. Πληροφορίες για την πλήρη πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που περιγράφονται στην ιστοσελίδα http://www.lib.uoa.gr/ (π.χ. ενιαία αναζήτηση, βιβλιογραφικές βάσεις, ηλεκτρονικά περιοδικά, ηλεκτρονικά βιβλία) από χώρους εκτός του Σπουδαστηρίου  θα βρείτε εδώ. Πληροφορίες για τις πηγές που θεματικά αφορούν την Οδοντιατρική θα βρείτε εδώ.

 

Η Υπεύθυνη του Σπουδαστηρίου

Σωτηρία Γκιζάνη

Αναπλ. Καθηγήτρια