Nature.com COMPLETE στην Ψηφιακή Βιβλιοθήκη του ΕΚΤ

Κατηγορίες Διεύθυνση Βιβλιοθηκών

Συνδρομή στο πακέτο Nature.com COMPLETE στην Ψηφιακή Βιβλιοθήκη του ΕΚΤ

Για το 2016 η Ψηφιακή βιβλιοθήκη του ΕΚΤ εμπλουτίστηκε με τη συνδρομή στο πακέτο Nature.com COMPLETE του επιστημονικού εκδοτικού οίκου Nature publishing Group.


Με την συμφωνία αυτή εξασφαλίστηκε η απρόσκοπτη και άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενο του nature.com που περιλαμβάνει 35 Nature-branded τίτλους περιοδικών (συμπεριλαμβανομένων 15 τίτλων Nature reviews) και 44 τίτλους άλλων επιστημονικών/ακαδημαϊκών  εκδοτών. Επιπλέον συμπεριλαμβάνονται 15 τίτλοι ανοικτής πρόσβασης. Από το πακέτο εξαιρούνται μόνο οι τίτλοι Scientific American και Lab Animal.


Επίσης περιλαμβάνεται η πρόσβαση στο αρχειακό υλικό του περιοδικού Nature μέχρι πίσω στο πρώτο τεύχος του 1869 καθώς και τα 1α τεύχη για όλα τα άλλα περιοδικά της πλατφόρμας nature.com
Οι διαθέσιμοι τίτλοι είναι εδώ: http://www.nature.com/content/libraries/nature.com_complete/index.html


Η πρόσβαση στο σύνολο των πηγών της Ψηφιακής Βιβλιοθήκης του ΕΚΤ, είναι δυνατή μέσα από τον χώρο της Βιβλιοθήκης K. Θ. Δημαράς, μέσα από το Ηλεκτρονικό Αναγνωστήριο ή συνδεόμενοι μέσω του free WiFi από φορητό υπολογιστή.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site της  Ψηφιακής Βιβλιοθήκης Επιστήμης Τεχνολογίας Πολιτισμού του ΕΚΤ http://library.ekt.gr