Οδηγίες χρήσης υπηρεσιών της βιβλιοθήκης της Σχολής ΟΠΕ λόγω COVID-19

Κατηγορίες Βιβλιοθήκη της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών

H βιβλιοθήκη  είναι ανοιχτή για το κοινό με ωράριο 8.30-15.30.

Σε αυτή τη  φάση λειτουργίας:

Λειτουργούν οι υπηρεσίες δανεισμού και διαδανεισμού βιβλίων με προσυνεννόηση.

ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΕ-ΔΟΕ: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ( (+30) 210 368 8023-25, (+30) 210 368 8086) Ή ΜΕΣΩ E-MAIL (oikonepist@lib.uoa.gr) ΜΕ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ.

ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΔΔ-ΕΜΜΕ-ΤΣΣΑΣ-ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ:

  • ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ: Απαραίτητη προϋπόθεση για το δανεισμό  είναι η  εγγραφή μέλους. Την αίτηση θα τη βρείτε στην ενότητα ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ στην ιστοσελίδα της βιβλιοθήκης http://econpol.lib.uoa.gr/. Τη συμπληρώνετε και τη στέλνετε σε ένα από τα παρακάτω mail. Για τα τμήματα ΠΕΔΔ, ΕΜΜΕ, ΤΣΣΑΣ, Κοινωνιολογίας pepistdimd@lib.uoa.gr, epikmme@lib.uoa.gr, tourkiko@lib.uoa.gr. Για τα Τμήματα Οικονομικών Επιστημών, Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών oikonepist(at)lib.uoa.gr.
  • ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ: Ο δανεισμός επεκτείνεται και στους προπτυχιακούς φοιτητές.
  • ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ: Όποιος επιθυμεί να δανειστεί βιβλία αναζητά τους τίτλους στον κατάλογο της βιβλιοθήκης (OPAC) https://opac.seab.gr/search~S6*gre. Υποβάλλει το αίτημά του (τίτλους βιβλίων και ταξιθετικούς αριθμούς)  στη φόρμα δανεισμού.  Για την παραλαβή των βιβλίων ειδοποιείται από τη βιβλιοθήκη με email ότι το αίτημά του διεκπεραιώθηκε.
  • ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΕΤΩΝ (ν+2): Οι παλαιοί φοιτητές (ν+2) για να κάνουν εγγραφή μέλους θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση φοίτησης από τη Γραμματεία του Τμήματός τους.
  • ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ: Είναι δανεισμός με επιστροφή των βιβλίων αυθημερόν για τους εξωτερικούς χρήστες που δεν έχουν δικαίωμα δανεισμού. Υποβάλλετε φόρμα ημερήσιου δανεισμού.
  • ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΔΑΝΕΙΣΜΟΥ: Δανεισμός βιβλίων, που δεν υπάρχουν στη βιβλιοθήκη μας, από βιβλιοθήκες άλλων Πανεπιστημίων που συμμετέχουν στο διαδανεισμό. Υποβάλλετε φόρμα διαδανεισμού.