Σπουδαστήριο Οδοντιατρικής - Υποστήριξη Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης

Κατηγορίες Βιβλιοθήκη Επιστημών Υγείας

**Τελευταία Ενημερωση: 30/06/2020** Ενημέρωση από το Σπουδαστήριο Οδοντιατρικής Σχετικά με την Υποστήριξη Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης. Η λίστα θα ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Το προσωπικό του Σπουδαστηρίου καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια υποστήριξης του διδακτικού έργου σε αυτή τη δύσκολη περίοδο όπου η διδασκαλία θα γίνεται εξ αποστάσεως. Το διδακτικό προσωπικό της Οδοντιατρικής Σχολής καθώς και οι φοιτητές μπορούν να κάνουν χρήση στους διαθέσιμους ψηφιακούς πόρους που αφορούν την Οδοντιατρική.

Η χρήση είναι δυνατή είτε με χρήση VPN είτε με ελεύθερη πρόσβαση, σε κάθε πηγή ο τρόπος πρόσβασης θα δηλώνεται ανάλογα.

Τις διαθέσιμες πηγές μπορείτε να τις βρείτε στο σύνδεσμο Σπουδαστήριο Οδοντιατρικής -  Χρήσιμες Πηγές και χωρίζονται ανάλογα τη διαδικασία πρόσβασης σε Πηγές Ελεύθερης Πρόσβασης  και Πηγές με Συνδρομή.

Η λίστα θα ανανεώνεται συνεχώς με νέες πληροφορίες.   *Τελευταία Ενημερωση: 21/05/2020*

Παράλληλα, το Σπουδαστήριο τροποποιεί πολλές από τις υπηρεσίες του για το διάστημα που δεν είναι ανοικτό στο κοινό  έτσι ώστε να διεκπεραιώνονται χωρίς φυσική παρουσία.

 

Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση σχετικά με τις διαδικασίες υποβολής εργασιών στο Ιδρυματικό αποθετήριο "Πέργαμος", τις βεβαιώσεις ορκωμοσίας και τις διαδικασίες σχετικά με την επιστροφή συγγραμμάτων του "Ευδόξου" στο Σπουδαστήριο.